+45 91 91 69 69
kontakt@teoritimen.dk
sikker betaling med kreditkort teoritimen.dk

Undervisningsprogram til kørelæreren

Hos teoritimen får du som kørelærer de bedste forudsætninger for et fantastisk kørekortforløb til dine elever.

Vores køreskolemodul er et moderne og brugervenligt system der indeholder; Et af Danmarks nyeste undervisningsprogrammer med helt nye lektioner, teoriprøver, billeder og undervisningsmateriale.

Vi tilbyder en komplet pakkeløsning med undervisningsprogram, tavleundervisning inkl. 10 unikke teoriprøver, tjekliste til eleverne, elev statistikker og meget meget mere.

Opret din køreskole 

Opret din køreskole og giv kørelæreren bedre vilkår. I får adgang til en lang række funktioner, som vil gøre livet på køreskolen meget mere enkelt. 

Opret køreskole (Gratis)

Teoriundervisning

Vi har udarbejdet Danmarks nyeste fagplaner og lektioner! Du får et komplet undervisningsprogram med et moderne design og stor brugervenligvenlig.
(Udkommer december 2021)

Online teoriprøver

Vi har udviklet et teoriprøvesystem, som gør det nemt og bekvemt for både kørelæreren og eleven når der skal bestilles online adgang til teoriprøver.  Få de bedste teoriprøver til dine elever.

Elev statistikker

Når dine elever har adgang til teoriprøverne vil du modtage statistikker for deres online fremgang og hvornår de er klar til Færdselsstyrelsens teoriprøve. Du har endvidere mulighed for, at indtaste prøveresultater fra tavleprøverne i teorilokalet..  

Tjekliste

Hold styr på hvilke elever der har haft førstehjælp, godkendt lægeattest og ansøgning. Vi har udarbejdet en enkel og brugervenlig tjekliste til dine køreskolehold, således du altid kan se hvor langt eleven er i sit forløb. 

De blå kort

Eleven har nu bestået sin teoriprøve og har haft nogle køretimer med sin kørelærer – brug derfor tiden på at gennemføre “De blå Kort” som handler de tekniske spørgsmål, som eleven skal kunne til køreprøven. 

Dette tilbyder vi din køreskole

Vi tilbyder en lang række funktioner som din køreskole vil kunne drage nytte af.

Tilmelding

Opret dig gratis og få adgang til mange af vores helt nye funktioner som gør livet som kørelærer og køreskoleelev meget nemmere.

Opret køreskole - Gratis!