+45 91 91 69 69
kontakt@teoritimen.dk
sikker betaling med kreditkort teoritimen.dk

Bestå teoriprøven med garanti

Frygten for, at dumpe teoriprøven er stor ved rigtig mange mennesker. Men frygt ej – vi tilbyder dig nemlig beståelse GARANTI når du bestiller adgang til vores teoriprøver i 90 dage og kan bestå alle prøverne i træk med maksimalt 5 fejl i hver prøve.

Så du har ingenting, at frygte når du skal op til teoriprøven hos Færdselsstyrelsen.

Over 28 % dumper første gang

Rigtig mange danskere dumper, hvert år Færdselsstyrelsens teoriprøve første gang de prøver, og mange af dem erkender, at de ikke har kunne forberede sig godt nok op til prøven. I alt er der hele 28.7 %, som i gennemsnit dumper teoriprøven hos politiet første gang. Den statistik vil vi gerne lave om på, og derfor skal du have de bedste forudsætninger, for at gå op til teoriprøven.

28,7%

Hvad betyder Garantien?

Nej du skal ikke bestå teoriprøven med 0 fejl for , at vores garanti dækker.
Men vi garantere, at du består teoriprøven med højest 5 fejl eller der under. Så der er ikke noget at bekymre sig om når du skal op til teoriprøven.
Skulle det usandsynlige ske, at du dumper teoriprøven – jamen så har du vores garanti i baghånden og kan fortsætte med at bruge vores teoriprøver indtil du består eller du kan få dine penge retur.


Bestå med garanti

Garantien gælder når du bestiller adgang til vores teoriprøver i 90 dage. 
Så bliv 100% klar til Færdselsstyrelsens teoriprøve og bestå første gang. 


Smartphone & Tablets

Brug din smartphone eller tablet når du vil tage teoriprøver eller køreprøve-quizzen. Det gælder både Iphone, Ipad, Android og Windows.


Teoriprøver

Teoritimen har udviklet alle teoriprøverne i samarbejde med kørelærer, som har gjort vores prøver til nogle af de bedste på markedet.  

Skal du bestå første gang ?

Så få adgang til Danmarks nok bedste teoriprøve system allerede i dag.

Beståelse Garanti

299 ,- DKK

Adgang i 90 dage til alle teoriprøver.
Beståelse garanti
Prisen er inkl. moms