+45 91 91 69 69
kontakt@teoritimen.dk
sikker betaling med kreditkort teoritimen.dk

FAQ – Køreskoler

Her kan du få svar på de fleste spørgsmål vedrørende vores undervisningsprogram, priser og meget mere.

Hvordan opretter jeg min køreskole?

Gå ind på https://teoritimen.dk/tilmeld-koereskole – her indtaster du din køreskoles oplysninger. Derefter får du adgang til vores undervisningsprogram, teoriprøver og meget meget mere.

Hvad koster det, at bruge undervisningsprogrammet

Undervisningsprogrammet er pt. GRATIS. Du kan bestille online adgang til vores teoriprøver til dine elever (Vælg mellem fire pakker med adgang op til 90 dage for kr. 100,00 (normalpris : Kr. 299,00), således de får adgang til alle vores teoriprøver, som de kan øve sig på når de vil – både tablet, smartphone og PC.

Hvordan bestiller jeg adgang til mine elever?.

Log ind med din email og adgangskode. Klik på dit navn oppe i højre hjørne på forsiden. Klik herefter på “Bestil adgang til elever” i menuen til venstre. Vælg det hold hvor eleven/eleverne er tilknyttet eller bestil adgangsnøgler som sendes til din oplyste e-mail. Elevernes oplysninger vil nu være synlige og du skal nu vælge hvilken pakke (antal dage) hver enkelt skal have. Klik på Ja/nej knappen om eleven skal have online adgang til teoriprøverne. Når du har valgt pakkerne til de udvalgte elever, skal du klikke på “Gå til betaling”. Der vises nu et overblik over antal pakker og pris på disse – hvis det stemmer overens med det du har valgt, skal du nu vælge hvilken betalingsform du ønsker at benytte – her kan du vælge mellem forskellige kreditkort, MobilePay samt Viabill. Gennemfør herefter betaling og dine elever vil herefter modtage en e-mail og SMS med deres log ind oplysninger. Du vil efterfølende modtage en kvittering på købet via e-mail.

Hvilke betalingsmuligheder kan jeg bruge?

Du kan benytte alle de almindelige kreditkort som er kendt i Danmark, samt MobilePay og Viabill 

Kan jeg fortryde mit køb?

Nej, fra det tidspunkt du har købt adgang til systemet vil dine elever have adgang alle vores teoriprøver og på den måde vil det ikke være muligt, at fortryde dit køb.

Hvor kan jeg se statistikker for mine elever?

Klik på “Statistikker” i menuen i venstre side. Vælg det specifikke hold i dropdown menuen og klik på knappen “Vælg hold”. Alle elevernes statistikker vil nu vises, og du vil kunne se hvor mange teoriprøver de har bestået og hvilke de ikke har bestået. Når eleven har gennemført alle teoriprøverne med maksimum 5 fejl, vil der udfor deres navn være et grønt flueben – hvilket vil betyde at de er klar til at gå op til politiets teoriprøve. Vi anbefaler at eleverne fortsat øver sig igennem hele kørekortsforløbet, for at være så parate som muligt.

Hvordan virker undervisningsprogrammet ?

Læs mere om hele undervisningsprogrammet og hvordan det virker lige her: https://teoritimen.dk/salg-til-koreskoler/

Klik på “Teoriprøver til klassen” i menuen. Vælg herefter hvilket hold skal skal gennemføre en teoriprøve. Du skal nu vælge hvilken teoriprøve som skal vises i klassen – du kan vælge mellem 10 forskellige teoriprøver. Når teoriprøven er færdig kan du gennemgå teoriprøvens billeder ved, at klikke på “Start Gennemgang”, og efterfølgende indtaster du hver elevs resultater. På den måde kan du holde styr på deres udvikling undervejs.

Kan man undervise offline eller downloade undervisningsprogrammet?

Nej – vores undervisningsprogram virker kun online af den simple grund, at vi ofte vil opdatere undervisningsprogrammet og de materialer som benyttes. På den måde kan vi altid tilbyde det bedst mulige produkt.

Kan man gensende adgangskoder?

Nej, du kan finde alle bestilte adgangsnøgler under “Adgangsnøgler” i menuen. Vælg herefter en ordre, som derefter viser de adgangsnøgler som er bestilt og hvilke der er aktiveret og hvilke der ikke er.

Kan man videresende adgangsnøgler som ikke har været brugt ?

Ja – men kun adgangsnøgler. Ved at bestille adgang til et hold og derved en person, vil det ikke være muligt at videresende adgangskoden da denne er sendt til en elev som allerede findes i systemet (Vi må ikke videresende disse jf. GDPR).

Jeg tror, at der er en fejl i et billede eller tekst ?

Mener du, at der er fejl eller mangler i vores en af vores teoriprøver eller undervisningsprogram, så må du meget gerne kontakte os, således vi kan få ændret det.

Jeg ønsker, at afmelde min køreskole, hvad gør jeg?

Du kan afmelde din køreskole ved, at gå ind på din profil, hvor der i menuen i venstre side er en knap med teksten “Afmeld køreskole”. Klik på denne og bekræft din anmodning. Herefter vil din køreskole være afmeldt. Du skal være opmærksom på at alt data som er tilknyttet din køreskole på Teoritimen vil være tabt og du vil ikke kunne tilgå dette igen!

Fandt du ikke et svar på dit spørgsmål, så kan du kontakte os her:  Kontakt os