+45 91 91 69 69
kontakt@teoritimen.dk
sikker betaling med kreditkort teoritimen.dk

Sitemap


Teoriprøver

Vores teoriprøve-system er udviklet til at hjælpe dig med at bestå teoriprøven første gang og give dig en stor fordel når du skal op til teoriprøven. Systemet ligner politiets digitale teoriprøver af udseende og funktionalitet.

Teoriprøver


Køreprøven

Danmarks første online køreprøve test. Vi har samlet de mest almindelige spørgsmål der kan komme til køreprøven. Her finder du svar på alle dine spørgsmål vedrørende bilens udstyr og hvordan du kontrollere det. 

Køreprøven


Teori Håndbogen

VI har samlet meget af den information som du skal kende indenfor teorien. Alt fra færdselstavler, spiritus regler samt tegn og dirigering. Her kan du læse og teste din teori viden og blive helt klar til teoriprøven. 

Teori håndbogen


Bilens udstyr

Få helt styr på de tekniske elementer af bilens udstyr. Til køreprøven vil den prøvesagkyndige stille en række spørgsmål vedrørende de tekniske dele af bilen og hvordan du kontrollere dem. Vi fortæller dig hvad du skal gøre for at besvare og kontroller spørgsmålene.

Bilens udstyr


De blå kort

Er du klar til køreprøven? “De blå kort” kan du vælge mellem 8 forskellige kort, som indeholder 4-5 forskellige spørgsmål som du gerne skal kunne svare på hvis du skal til køreprøven. Svare du rigtigt på 3-4 af spørgsmålene på kortet er du klar til køreprøven.

De blå kort


Quick teori

Quick teori giver dig et hurtig overblik over mange af de almindelige teori punkter såsom hastigheder i forskellige kørsels-områder, parkerings-regler, standsnings-regler, sammenfletningen og vognbaneskift. Bliv klogere på teorien – læs mere om Quick teori her.

Quick teori


17 år og kørekort

Du kan begynde at tage kørekortet til almindelig bil, allerede når du er fyldt 16 år og 9 måneder, og du kan tidligst få dit kørekort når du er fyldt 17 år. Læs mere om lige her.

Kørekort som 17 årig  – KLIK HER


Generhverv

Ubetinget og betinget frakendelse af kørekortet er de to former der findes, når man frakendes sit kørekort, men der er forskellige krav til begge, og hvordan du generhverver dit kørekort.

Genehverv kørekortet


Beståelse Garanti

Garantien gælder når du bestiller adgang til vores teoriprøver i 90 dage. 
Vi gør dig 100% klar til politiets teoriprøve og får dig til, at bestå første gang ellers får du pengene retur. 

Bestå med garanti