+45 91 91 69 69
kontakt@teoritimen.dk
sikker betaling med kreditkort teoritimen.dk

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Teoritimen.dk / Teoritimen ApS

CVR. nr. 38 45 19 79

Hennedal 18, 9220 Aalborg

kontakt@teoritimen.dk

+45 91 91 69 69

Etableringsår 2017

Din internet forbindelse

Vi anbefaler, at du minimum har en internetforbindelse på 15/15 Mbit/s for, at få den bedste oplevelse med vores teoriprøver. Har du en forbindelse der er mindre end vores anbefaling vil du kunne opleve forsinkelser på oplæsningen af spørgsmål samt svarmulighederne i teoriprøverne på vores side.

Betaling

På Teoritimen.dk kan du bestille adgang til teoriprøver m.m. online via en krypteret forbindelse og betale SIKKERT med :

– Kreditkort med Visa, Visa electron, MasterCard, Maestro og Dinners.

– MobilePay

– ViaBill

Alle priser er DKK og er inklusiv moms.

Beløbet for det købte produkt vil blive trukket på det anvendte kreditkort umildbart efter betalingens gennemførsel.

Køb foretaget gennem ViaBill på Teoritimen.dk, henvises til Viabill´ Handelsbetingelser på https://viabill.dk/terms/ 

Levering

Du har adgang til alle teoriprøverne på Teoritimen.dk, omgående efter registreret betaling.

Køreskoler som bestiller adgang(til elever/personer) til teoritimens produkter vil modtage enten adgangsnøgler på den e-mail, som køreskolen oplyste ved tilmeldingen eller direkte til elevens e-mail samt SMS. 

Alle priser på vores produkter kan ændres uden varsel og skal bestilles gennem vores hjemmeside Teoritimen.dk.

Køreskolers ansvar

Profiler / brugere som har oprettet en køreskole på Teoritimen.dk er ansvarlige for, at indhente accept fra hver enkelt elev/person før disse oprettes på www.teoritimen.dk.

Denne accept gør, at eleven vil kunne modtage de nødvendige informationer fra Teoritimen, således at eleven vil modtage  adgangsoplysninger til Teoritimen.dk på  e-mail samt SMS. Dette er alene køreskolens ansvar, at tilsikre sig denne accept fra eleven – Teoritimen kan ikke gøres ansvarlige i tilfælde af at dette ikke er overholdt.

Beståelsesgaranti

Beståelse garantien dækker, hvis du har bestået alle vores 10 forskellige online teoriprøver i træk. Det vil sige at du maksimalt har haft 5 fejl i hver prøve.

Skriv en mail til kontakt@teoritimen.dk med dit ordrenummer og dokumentationen fra Færdselsstyrelsen, hvor det tydeligt fremgår på din kørekorts-ansøgning at du ikke bestod første gang og vi vil derefter give dig ekstra adgang til teoriprøverne i 90 dage eller tilbageføre dine penge indenfor 3-5 hverdage.

Fortrydelsesret

Der skal gøres opmærksomhed på, at der IKKE ydes fortrydelsesret på køb af digitale produkter såsom teoriprøver på Teoritimen.dk, da der efter betalingen vil være direkte adgang til teoriprøverne. Vi anbefaler, at man prøver vores GRATIS teoriprøve før man køber sig adgang til alle teoriprøverne.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

– Navn

– Virksomhedsnavn (Kun virksomheder)

– Adresse (Kun virksomheder)

– Telefonnummer

– E-mail adresse

– Betalingsoplysninger (Kreditkort)

– (Eventuel firmanavn)

– (Eventuel cvr.)

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Teoritimen ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Indehaverne af Teoritimen ApS er dataansvarlig og har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Teoritimen ApS videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Teoritimen ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Teoritimen ApS via e-mail kontakt@teoritimen.dk.

På Teoritimen.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan afhænger af din browser.

Vi bruger en logstatistik på Teoritimen.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere teoritimen.dk.

Rettigheder for den registrerede

I henhold til persondataloven og EU persondata forordning har den registrerede person visse rettigheder vedrørende Teoritimen ApS indsamlede persondata omkring personen.

Disse rettigheder er:

Indsigtsret

Du har, under visse forhold, ret til indsigt i de data som Teoritimen ApS opbevarer om din person

Ret til berigtigelse af data

Du har ret til at rette fejl eller mangler i de data som Teoritimen ApS behandler om dig

Ret til sletning

Du har, under visse forhold, ret til at få slettet personoplysninger om din person. Bemærk at de fleste lovlige behandlinger af persondata ikke er omfattet af denne rettighed. Såfremt du har givet samtykke til behandling af dine persondata kan du trække dit samtykke tilbage, hvorved relaterede data slettes

Ret til begrænset behandling

Du har i visse tilfælde ret til at suspendere behandlingen af dine persondata. Dette vil være gældende såfremt rigtigheden af data betvivles, hvis du ønsker kopi af ulovligt behandlede data og dermed ikke ønsker disse slettet, hvis du har behov for længere opbevaring af data end Teoritimen ApS formål tilsiger eller hvis du bestrider selskabets ret til at behandle dine data og en sådan tvist ikke er afgjort.

 

Ret til dataportabilitet

Du har, i visse tilfælde, ret til at modtage de persondata som Teoritimen ApS har indsamlet omkring din person i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, såfremt du ønsker dine persondata overført til en anden dataansvarlig

Indsigelsesret

Du har ret til, i visse tilfælde, at gøre indsigelse mod behandlingen af dine persondata. Hvis du gør indsigelse mod behandlingen af dine data vil disse ikke længere blive behandlet, med mindre der er vægtigt legitime grunde hertil, eller behandlingen er nødvendig for fastlæggelse eller forsvar af et retskrav. Såfremt dine data behandles til brug for direkte markedsføring kan du til enhver tid gøre indsigelse herimod, hvilket medfører et stop for en sådan behandling

Udøvelse af rettigheder

Disse rettigheder følger af EU persondataforordningen og/eller lokal lovgivning.

Disse rettigheder er ikke absolutte rettigheder, men rettigheder du kan udøve alt efter hvorledes persondata behandles af Teoritimen ApS.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@teoritimen.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ændringer af privatlivspolitikken

Hvis der sker ændringer i denne Privatlivspolitik, vil en opdateret version altid fremgå og vil i så fald gælde for vores behandling af dine personoplysninger. Vi anbefaler, at du jævnligt gennemgår privatlivspolitikken, så du er bekendt med den gældende version.

Reklamation

Købelovens toårige reklamationsret gælder.

Skulle din email og adgangskode mod forventning ikke fungerer korrekt, vil Teoritimen.dk som udgangspunkt erstatte disse med en ny adgangskode.

Oplever du problemer med vores digitale ydelse (Teoriprøver), kan du kontakte Teoritimen.dk på mail eller telefon.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og “skal ske inden for rimelig tid” samt at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kontakt@teoritimen.dk eller på telefon +45 91 91 69 69. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby, telefon 41 71 50 00.

Hvis du skulle have yderligere spørgsmål, kan du få svar på det meste ved at klikke på “Ofte Stillet Spørgsmål” nederst på denne side. Du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice på kontakt@teoritimen.dk eller tlf. +45 91 91 69 69. Vi beder dig have dit ordrenummer klar.

Vilkår

Teoritimen ApS er indehaver af de immaterielle rettigheder til det materiale, som befinder sig på Teoritimen.dk

Materialet på Teoritimen.dk skal behandles fortroligt, og som bruger har man ikke rettigheder til at videregive materialet (Inkl. koder) til tredjemand.

Login (brugernavn og adgangskode) til Teoritimen.dk er personligt og må ikke overdrages til, eller benyttes af andre.

Ansvar og betingelser

Dette website (Teoritimen.dk) og hele dens indhold er leveret uden nogen form for garanti.

Teoritimen.dk drives og ejes af virksomheden Teoritimen ApS, Hennedal 18, 9220 Aalborg 

Forbehold

Der tages forbehold for trykfejl, prisfejl, afgifts- og momsændringer.